Canyoning - Susec

Canyoning túra a Susec kanyonbanIdőpont: egész szezonban (hétköznap-hétvégén)
Időtartam: kb. 2-2,5 óra
HelyszínSusec kanyon, mely Bovectől kb 6 km-re található
Részvételi díj: 15.000Ft/fő vagy 46 Euro/fő
Hossz: 1000 m
Szintkülönbség: 150 m
Részvételi feltételek: átlagos fizikum, min 7. életév betöltése

Foglalj most!

Technikailag ez az egyik legkönnyebb és legélvezetesebb canyoning túra, melyet úgy kell elképzelni mint egy természetes csúszdaparkot. Miután az elején megbirkóztunk egy könnyebb sétával a kanyon mellett felfelé, nincs más dolgunk, mint újra ’gyereknek’ lenni és élvezni a kristálytiszta patakban való ugrálást, csúszdázást. Néhány helyen 3-8 m magasból is ugrálhatunk a medencékbe. Nem kell megijedni a nagyobb ugrások nem kötelezőek. A kanyon tele van 2-12 m magas csúszdákkal, melyek többsége mellett vissza lehet mászni és megismételni a csúszást újra és újra. A legizgalmasabb rész amikor a napfényről indulva egy sötét barlangba csúszunk le.

Ez a canyoning túra remek kiegészítő a hétvégi rafting programok mellé, de önmagában is megállja a helyét. Válaszd a Susec kanyont főprogramnak vagy fakultatív programnak az evezés mellé és életed egyik legnagyobb élményét élheted át. Sok vendégünk szerint ez a legjobb programunk a teljes kínálatunkból.

Kamerabérlés: Örökítsd meg rafting túrádat a saját szemszögedből és bérelj nálunk sisakra szerelhető digitális kamerát! További részletek>>>

Hasznos canyoning oldalak:

Wikipédi a canyoningról
Nemzetközi Canyoning Szövetség CIC