Magunkról

Mi is az a fröccs ?

A Fröccs szó, mára fogalommá vált. Kérdezz meg bárkit, aki ismer minket. Mit fog mondani...?
"Ja, tudom... az a vicces csapat..." Velünk nem kell félned, nincs stressz, no para! Csak jókedv, szép tájak, hol csendes, hol morajló folyó, habok, sziklák, barátok.

Kis csapatunk tagjai nagy lelkesedéssel és tapasztalattal vetik bele magukat, - és reméljük - túrázóinkat is a "mély vízbe". Vadvízi Klubunk 1997 óta működik, áprilistól októberig minden hétvégén szervez vadvízi programokat. Túravezetőink létszáma is egyre bővül.
Jelenleg 14 tapasztalt és jókedvű evezős várja jelentkezésedet. Elsődleges program helyszínünk Szlovénia, közelebbről az összetéveszthetetlen szépségű, zöld-kék színekben játszó Soca folyó.
A FRÖCCS Vadvízi Klub megalakulása óta tagja a Vadvízi Túráztatók Magyarországi Szövetségének (VMTSZ) www.vtmsz.info.hu 2003-ban megalakítottuk saját szlovén cégünket is.

Ha velünk tartasz, megismerheted a vadvízi evezés alapjait, hegyek-völgyek-vadvizek izgalmait. Európa legizgalmasabb evezhető hegyi folyójának természetes szépségét. Az évek során több száz visszatérő utasunk igazolja, hogy a legjobb döntés egy felejthetetlen hétvége során velünk kipróbálni ezt az izgalmas sportot.

Túravezetőink:

részletekért kattints a képre