Guestbook

Welcome to our guestbook! We are glad if you share your experiences with others!
Your comments will appear some time later.

Comments

Kedves Fröccsösök! Zita,Attila,Marci(k),Máté,Feri,Tomi,Bence és Mindenki aki ehhez a szuper csapathoz tartozik!! Óriási élmény volt veletek ez a 2 nap (2 rafting+1 kanyoning)! Igazi profi csapat vagytok, minden perce élvezet a túráknak, és az azokat megelőző felkészülésnek is!! Ezer és ezer köszönet nektek, további sok sikert mindenkinek! Azt hiszem ezt még meg fogjuk ismételni?!! Üdvözlettel: Csende család!
A múlt heti csapat nevében köszönünk mindent! Már tervezzük a következő utunkat, nem kérdés, hogy csakis a fröccsel. Teljesen zakkantak vagytok, a szó legjobb értelmében :D
Had a great time for both of us! We have tried the rafting and canyoning and they were amazing experience thanks for the Fröccs Team! Could only recommend for everyone! Thanks a lot, Zsofi and Tamas
Fél napos raftingon voltunk,ami nagyon király volt!Laza az egész brigád és irtó jó fejek.Látszott hogy tapasztaltak!Főnök is nagyon rendes volt,telefont azonnal felvette és még szállást is kerített nekünk.Egyszóval nagy élmény volt,köszönjük srácok.✌️
We did 3 activities with this organisation: kayaks, canyoning and and inflatable kayaks. Each time we had great guides, a really fun time and they kept in mind who their guests were and what they can and cannot do. (we were a little overconfident on the kayaking ;) ). If you are in Bovec and want to get some action, We'd definitely advice this agency. Thanks for giving us a great time!
Már várom a jó időt. Miért? Mert vissza akarok menni Bovecbe. Kivel? Hát a Fröccsel :)
We had an amazing time!!! Bovec and its surrounding are scenic. This was our first time being there, but definitely not the last one. Kudos to Froccs! The trip was well-organized, the crew was top notch, very knowledgeable and understanding towards guests’ needs regardless if you are a beginner or a pro. We greatly enjoyed the cook-out and the night events after a hard day of water rafting. We will be back again! :o)
A múlt hétvégi csapat nevében (rafting/kanyoning) még egyszer nagyon köszönöm a szuper szervezést és a feledhetetlen élményt! Mindenkinek üzenem, hogy ezeket a programokat nem lehet kihagyni!!! Jövőre ugyan itt vagy máshol, de mindenképpen a Fröccsel, ezt már hazafelé eldöntöttük! :)
Jövőre Veletek ugyanott !!!!
Tegnap még Bovecben voltunk... és a lelkünk egy darabja ott is maradt. Ez a darab mindig hiányozni fog és akkor leszünk megint teljes emberek amikor visszamegyünk. Amerre jár az ember nyomot hagy maga után, a természet - és a srácok - bennünk hagytak nyomot. Írhatnám, hogy milyen remek srácok, de minek... az előttem írók - és majd az utánam következők - megtették/megteszik! :-) Azt kívánom, bármikor is jutok el újra és újra Bovecbe, Ti várjatok rám!

Pages

Add new comment

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
The fields marked with * must to be filled!